Sabatul Credinciosului


Cum ține Sabatul o persoană care crede în Cristos? Este învățătura biblică una conform căreia o zi din șapte trebuie ținută într-un mod diferit față de celelalte șase zile? Sau este învățătura biblică una conform căreia ne odihnim în lucrarea perfectă și completă a lui Cristos? John G. Reisinger, teolog, evanghelist, pastor și scriitor răspunde la aceste întrebări într-un mod care produce în noi apreciere proaspătă față de lucrarea pe care Hristos a împlinit-o în locul păcătoșilor. John afirmă: „Evanghelia este povestea despre modul în care Cristos „a finalizat lucrarea pe care Tatăl I-a dat-o”. Atunci când înveți ce este Evanghelia, înveți despre El și despre lucrarea pe care a făcut-o.” Faptul că Sabatul credinciosului este Cristos este arătat în mod clar în Scripturi. Cristos a asigurat pentru omul căzut ceea ce el niciodată nu ar fi putut câștiga prin lucrările lui însuși. Cristos a făcut tot ceea ce Tatăl a dorit și a adus era în care credincioșii se odihnesc în El. Este dorința autorului ca învățătura din această broșură să încurajeze copiii lui Dumnezeu să găsească bucurie, pace și odihnă, pe măsură ce se încred în lucrarea finalizată a Domnului și Mântuitorului lor, Cristos Însuși.


Publicat de: Biserica Baptistă Logos, București; Asociația Magna Gratia

Data publicării:

Nr. de pagini: 45

Traducător: Biserica Baptistă Logos București

Publicat în original sub titlul „The Believer’s Sabbath” la editura New Covenant Media, 5317 Wye Creek Drive, Frederick, MD 21703-6938, SUA, a ministry of Grace New Covenant Church. Tradus și publicat cu permisiune.

Traducerea, corectura și editarea: Biserica Baptistă Logos, București – www.logosbucuresti.ro. Corectură, tehnoredactare și design pentru edițiile în format electronic: Asociația Magna Gratia – www.magnagratia.org.